Windows 8 and 8.1 Forums


8.0 to 8.1 problems.

  1. #1


    Posts : 14
    Windows 8.1

    8.0 to 8.1 problems.


    When I was running 8.0 and would go to say foxnews.com all of the pictures would be there. Now that I am running 8.1 and go to foxnews.com all the pictures are just white box's. Any ideas I can try to make it right?

      My System SpecsSystem Spec

  2. #2


    Southern California
    Posts : 788
    Windows 8.1 Pro with Media Center x64


    You'll need to make sure you have installed all the correct drivers for 8.1. Go to your computer manufacturer and install all current 8.1 drivers. Next, go to adobe's website and reinstall adobe flash player for firefox. Repair it if the option presents itself. You may need to repair or reinstall any other program that encounters errors since the upgrade. Let me know how it goes!
      My System SpecsSystem Spec

  3. #3


    Posts : 14
    Windows 8.1


    Ok. Thanks. I will try that. Why for Firefox? I am running IE.
      My System SpecsSystem Spec

  4. #4


    Southern California
    Posts : 788
    Windows 8.1 Pro with Media Center x64


    sorry mate, I read firefox instead of foxnews. in that case, there is no need to install adobe reader, it comes with ie. You can check for flash player in the control panel programs, and remove it if you see it. It is not needed
      My System SpecsSystem Spec

  5. #5


    Posts : 376
    W8.1, W7


    all the pictures are just white box's
    = some of the IE11 symptoms I experienced (websites partly loading, or not loading at all). Maybe worth reading > More IE 11 problems in Windows 8.1

    But if it's only foxnews then it's something with that site, try the IE compatibility settings.

      My System SpecsSystem Spec

  6. #6


    Southern California
    Posts : 788
    Windows 8.1 Pro with Media Center x64


    Quote Originally Posted by 4wd View Post
    all the pictures are just white box's
    = some of the IE11 symptoms I experienced (websites partly loading, or not loading at all). Maybe worth reading > More IE 11 problems in Windows 8.1

    But if it's only foxnews then it's something with that site, try the IE compatibility settings.

    Don't think so mate, I have IE11 win 8.1 and that one, MSN, and all sites I've found work so far. I could have done something to the compatibility settings, but I don't think so.
      My System SpecsSystem Spec

  7. #7


    Posts : 376
    W8.1, W7


    and all sites I've found work so far
    They do here as well ...after choosing another DNS. IE11 refused to communicate properly with the internet provider's default DNS. Same for the members who posted in that thread. Not saying this is the OP's problem, but it's only a few minutes job to test it out.

    And as you tested it, seemingly no help in trying the compatibility route (foxnews ok here as well).
      My System SpecsSystem Spec

  8. #8


    Southern California
    Posts : 788
    Windows 8.1 Pro with Media Center x64


    Sorry, what I meant to say is that I do not believe it is an inherent problem with IE11. I believe (but could be wrong) that the problem lies elsewhere.

    And after looking through, I found that I had not changed any compatibility settings in IE at all, so my IE should in a sense 'match' someone else's.
      My System SpecsSystem Spec

  9. #9


    Posts : 14
    Windows 8.1


    All my drivers are up to date. It could be any Web site. Some of the pictures are there and some are not. I did notice I do not have java installed. When I tried to it failed over and over. So then I tried to install chrome. It failed over and over. I can not download anything. When I try. It just says fail. When I retry it will download but instead of it being setup.exe it will be setup_exe. I have to rename it and it works. If it does not give me the option to save as I can not download. This windows 8 is driving me crazy.
      My System SpecsSystem Spec

  10. #10


    Southern California
    Posts : 788
    Windows 8.1 Pro with Media Center x64


    You don't need java, it just makes you more susceptible to viruses anyway.

    This doesn't sound like a windows 8.1 issue. I don't have these issues, so it could be something else.

    Try this

    How to reset Internet Explorer settings

    Scan for viruses. Use your updated antivirus program to full scan. If these don't work, follow this Troubleshooting Internet Explorer Issues - Windows 7 Help Forums
      My System SpecsSystem Spec

Page 1 of 2 12 LastLast
8.0 to 8.1 problems.
Related Threads
Big Problems please help in General Support
Yesterday I bought a year subscription to Best Removal (it removes programs). I turned my computer off last night and this morning tiles are missing from my start screen... mainly desktop icon. Then I have a strange bar on the bottom and I cannot open any Office programs including OUtlook. Good...
many problems in General Support
my wife's computer exper. several problems at once. 1. her favorites disappeared from ie 2. icons disappeared from desktop- ex.- system mechanic 3. some of her pictures are gone
I first downloaded the Windows 8.1 Eval ISO last week when it was introduced. I have since downloaded it several times, both with and without the downloader, on more than one computer. The ISO won't mount. The error just says "sorry, the file won't mount". A couple of times the filename...
Hi there over the last few weeks we've had load and loads of posts (usually from the same group of people) complaining about the SAME features that they believe should either be included or omitted from W8. I think pretty well everyone on these Forums knows that obviously there are some issues...
Log in problems in General Support
Good Morning This is my first post on the Windows 8 forum though I had great help from Vista forums. My computer died on me so I have jut got an Acer Aspire XC100 which I am pleased with though admit I'm struggling with Windows 8 so I am reverting back to desktop as much as possible. My...
ATI problems in Graphic Cards
Hey. I got 2 graphic cards on my laptop, the first is an Intel 300 HD and the other is an ATI Radeon 7400M HD. And i looked at the device manager and i saw that the Radeon card, windows dont use it. It stands a message : Windows has stopped using this device beacuse it`s reported problems. (Code...
log in problems in General Support
hey up everytime i try to log in i end up having to restart my computer about 3 times before i can log in even then, i need to try log in, ctrl, alt + delete then sign out then back in before i can actually get in! anyone have any idea as to what causes this? its rather annoying:mad:
Eight Forums Android App Eight Forums IOS App Follow us on Facebook