Windows 8 and 8.1 Forums


IE10 doesn't show description

  1. #1


    Posts : 1,875
    Windows 10 Pro Prieview x64

    IE10 doesn't show description


    Sorry if this is a repeat but I could not find the answer. I'm sure it was somewhere on this forum.

    IE 10 has stopped showing any description at the top of the page. How can I get it back? Not a big problem but I'd appreciate any clue to what I did wrong.

    To be clear the blue bar at the top used to say "Internet Explorer - not responding" now it is just blue.

    Thanks, Adam
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Capture.PNG  

      My System SpecsSystem Spec

IE10 doesn't show description
Related Threads
I have seen a number of forum posts about this, but none seem to address my situation. I have over 1000 backgrounds I downloaded form Microsoft's "get more themes" area (it took quite a while). I stripped out all the "theme" content to just have the pictures. I keep them in a folder and set my...
Hello. Since a few days my lockscreen wallpaper on my Windows 8.1 system shows not properly. It looks like this: 52292 When I press space I can insert my password. When I restart my computer I get my lock screen wallpaper correctly, the bug is only when I lock my system or wake it up...
My fully updated Windows 8.1 notebook suddenly will not show any wifi connections when I click on the icon in the system tray (it shows "No Connections are Available", although it is connected, and I can surf and browse normally). To connect to a new network, I have to manually enter the...
I unlocked my AMD Phenom II X2 CPU to 4 core, but the Windows not show it. The Task Manager not show it and CPU-Z show only 2 cores. But the Device manager and a BIOS shows all the 4 cores. I found this solution for the problem, but it is not working. When I do these steps the Windows restarts,...
When composing a new message in Windows Mail it only sees some of my "People". How do I make all my "People" show up so I can send them email? Never Mind my bad... Some People didn't have email address in, all good now.
Hi there I've tried to KILL this wretched browser questionnaire - I'm using W8 Enterprise RTM ( X-64) from TechNet -- US version. If I click Continue --IE just offers all sorts of B/S about IE9 (nothing about IE10) and just Hangs if I try and go further. If I delete the whole wretched...
is there a solution for this coz i really like it at first glance coz its a full screen control panel and i like that metro style
Eight Forums Android App Eight Forums IOS App Follow us on Facebook