Windows 8 and 8.1 Forums


Some websites (one in particular) not loading... but...

  1. #1


    Posts : 5
    Windows 8

    Some websites (one in particular) not loading... but...


    Hey,

    Just got a new laptop in the past few days - HP Pavilion g6-2213sa.

    For some reason there's one website in particular that won't load for me - a webmail login service. It won't load on any browser (Chrome, Firefox, IExplorer), but it does work on my phone which is connected to the same wifi network, and it does work my old laptop, also connected to the same wifi network.

    I've installed java and shockwave and all the rest of it on my new system, but the website still won't load. Here's the error I get on chrome:

    The webpage at https://www.fasthosts.co.uk/login/webmail/ might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address.
    Error 103 (net::ERR_CONNECTION_ABORTED): Unknown error.

    Here's the error I get on Firefox:

    The connection was reset







    The connection to the server was reset while the page was loading.


    The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few
    moments.
    If you are unable to load any pages, check your computer's network
    connection.
    If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure
    that Firefox is permitted to access the Web.

    The thing is, my laptop will load most other pages (although, have to say, it seems quite a bit slower at doing so than my previous laptop), and it's definitely not a website issue as it works on other devices on the same network.

    Any tips?



      My System SpecsSystem Spec

  2. #2


    Posts : 376
    W8.1, W7


    https://www.fasthosts.co.uk/login/webmail/ site certainly active, and needs no java, flash or even cookies to display. Don't know if this will help in your case, but it's sometimes helps to try a ctrl+f5 refresh when a website is 'stuck'.
      My System SpecsSystem Spec

  3. #3


    Posts : 5
    Windows 8


    Quote Originally Posted by 4wd View Post
    https://www.fasthosts.co.uk/login/webmail/ site certainly active, and needs no java, flash or even cookies to display. Don't know if this will help in your case, but it's sometimes helps to try a ctrl+f5 refresh when a website is 'stuck'.
    Thanks for your response. Still not working, and ctrl+F5 doesn't do anything to alleviate the problem.

    This is so strange... all other webpages are loading for me, but not this one, yet can still reach it on my old laptop, my phone, my girlfriend's laptop, and even through Ubuntu which I have dual booted on the new computer - all on the same network with the same browsers and similar/same browser settings.

    I really have no understanding of what could be going on here!!!
      My System SpecsSystem Spec

  4. #4


    Posts : 376
    W8.1, W7


    Try with the windows firewall (or any other firewall) disabled. Then am out of ideas. Good luck.
      My System SpecsSystem Spec

  5. #5


    This happened once with me logging on to my Tesco mobile account, if I tried to access the site on anything using my broadband including mobile phone the site would not open, if I disabled Wifi on my mobile phone and used 3G it would load the page. Sky broadband could not find the fault and blamed the Tesco website and vise versa, in the end it just sorted it's self out so I suspect a compatibility problem with the website and broadband provider.

    Tony
      My System SpecsSystem Spec

  6. #6


    Posts : 511
    Windows 10 Pro 64 bit


    Have you tried the compatibility view?
      My System SpecsSystem Spec

  7. #7


    Posts : 5
    Windows 8


    Just decided to hang it and do a complete factory reset of the machine to try to sort out this and other issues (after 4 days ownership... bit of a disgrace).

    Fortunately the website now seems to be loading. I guess I will never ever know what the problem was... typical Windows.
      My System SpecsSystem Spec

  8. #8


    Posts : 5
    Windows 8


    Annnnnddd.... we're back to not working again. Don't understand - did a factory reset last night, installed chrome, and it worked. Didn't do anything else - no updates, no installations, nothing. Shut it down, start it up again today - and it's not working again :@:@:@.
      My System SpecsSystem Spec

Some websites (one in particular) not loading... but...
Related Threads
Hi all I am new here, hoping you guys can help My internet has been playing up recently, Some websites don't load or some load without all content, such as a cached version of the site. So ive researched around and read many people have had similar problems and ive tried the following to...
Trouble with some websites in Browsers & Mail
Hey all, Have a really strange thing going on here. Running windows 8.1. Did not have this issue when running 8 - though I can't say for certain it was the upgrade in and of itself that caused this. I am having trouble accessing some webpages (or web stuff/services in general). Seems...
Hello! I updated my win 8 + media center to the 8.1 few days ago and I've been having huge problems with loading websites. Around 80% of the time everything works correctly but then sometimes it doesn't load anyting (can't find website) or loads stripped version of a page (as seen in the...
Hi, I have established adhoc connection from windows 8 to another laptop in my home which has windows 7 OS. Now, on that laptop, it shows that the connection is ok, but still a lot of pages (except few ones) cannot be loaded? Can anyone tell me why this is happening and give me possible solutions?
Not loading certain websites in Browsers & Mail
Ok, just got a new laptop at work. It is a Toshiba Satellite running windows 8. When the computer is connected to my workplaces wifi it loads some websites fine, like google.com. But there are others that don't load, such as facebook.com or ab.com. This is the same issue whether I'm on Internet...
Cannot login to some websites in Browsers & Mail
I am using windows 8 Browsers are pre loaded IE and Google Chrome When I go to some websites I put in my username and password. I click submit and 2 things happen.... In Internet Explorer, nothing happens, the fields stay populated but the page does nothing. In Google Chrome, the page...
Can't log into some websites in Browsers & Mail
Anybody else having trouble logging into some websites, I can't seem to get in using Win 8 and IE 10, I put in my username and PW and if I hit enter I just get the keyboard overflow ding bell and if I put in my username and PW and click the "sign in" button it just hangs, nothing ever happens, no...
Eight Forums Android App Eight Forums IOS App Follow us on Facebook