Windows 8 and 8.1 Forums


Video not playing in Internet Explorer

  1. #1


    Thirlmere
    Posts : 91
    Windows 8.1 Pro with Media Center 64bit

    Video not playing in Internet Explorer


    Hi,
    I'm trying to watch a video on Internet Explorer, I don't know wether its a flash. The site worked in IE9 in Windows 7.
    However when I go to this site in Internet Explorer 10 or the Metro version it does not work, I just get a blank box around were the video should be.
    Flash says it is already installed on my PC.


    This is the video link: CNET TV | Video Product Reviews, CNET Podcasts, Tech Shows, Live CNET Video - CNET TV

    Anyone know how to fix it?


    Also this is wrong section... but while im here does anyone know my travel app will not update. Its stuck at pending
    Last edited by Mitchell; 20 Dec 2012 at 22:50.

      My System SpecsSystem Spec

  2. #2


    Try resetting IE10:Internet Explorer - Reset - Windows 7 Forums
    EDIT: Install the latest Java as well from here:java.com: Java + You
      My System SpecsSystem Spec

  3. #3


    Thirlmere
    Posts : 91
    Windows 8.1 Pro with Media Center 64bit


    Thanks for your help.
    But none of the two helped
      My System SpecsSystem Spec

  4. #4


    You could try sfc /scannow, option two in the tutorial( run 3 or more times), if that doesn't help try a refresh. HTH.

    SFC /SCANNOW Command - Run in Windows 8
    Refresh Windows 8
      My System SpecsSystem Spec

  5. #5


    Thirlmere
    Posts : 91
    Windows 8.1 Pro with Media Center 64bit


    Nope. No good
      My System SpecsSystem Spec

  6. #6


    Try going to Internet Options, tick " Use software rendering instead of GPU rendering" in Advanced tab.
      My System SpecsSystem Spec

  7. #7


    Thirlmere
    Posts : 91
    Windows 8.1 Pro with Media Center 64bit


    Quote Originally Posted by brummyfan View Post
    Try going to Internet Options, tick " Use software rendering instead of GPU rendering" in Advanced tab.
    That kind of worked. It plays videos but it wont let me select what video. It just plays the default opening
      My System SpecsSystem Spec

  8. #8


    I'm having the same issues with videos in IE on the desktop. The Metro IE plays them fine, though.
      My System SpecsSystem Spec

Video not playing in Internet Explorer
Related Threads
BSOD DPC_WATCHDOG_VIOLATION when playing video in BSOD Crashes and Debugging
It happens at random times but i'll be playing a video on my PC then suddenly it completely freezes with the sound all distorted and looping. Then it goes to the BSOD screen and says there was a DPC_WATCHDOG_VIOLATION error and the PC restarts. Would be much appreciated is someone could let me...
When I click to play a video, the system freezes (no mouse or keyboard input). Lasts maybe 30 seconds (while buffering?) then it's back to normal. This behavior started a few days ago, previously had no problems playing videos. Any ideas? Thanks! ...Steve
I got a few movies and a few clips of things. but when i play it, the image wont show except for the sound. It has worked previously on VLC (I just downloaded), Windows Media Player, and the new Windows 8 Player thingo. Please help me fix this problem that ive never had before.
I got a few movies and a few clips of things. but when i play it, the image wont show except for the sound. It has worked previously on VLC (I just downloaded), Windows Media Player, and the new Windows 8 Player thingo. Please help me fix this problem that ive never had before.
BSOD Playing Video Game in BSOD Crashes and Debugging
Hello, all. First time poster here. So, I just formatted my system today and installed Windows 8 Pro 64-Bit. Installed all Windows Updates. Installed latest Nvidia WHQL Graphics Drivers. After loading up Star Wars: The Old Republic I encountered a BSOD WHEA_Uncorrectable_Error after about 45...
Eight Forums Android App Eight Forums IOS App Follow us on Facebook