Windows 8 and 8.1 Forums


Clicking on link in AOL mail does nothing, why?

  1. #1


    Posts : 5
    windows 8

    Clicking on link in AOL mail does nothing, why?


    When I click on a link in my AOL mail it does nothing (does not go to link). Any suggestions to get it to work?
    Thanks!
    Mike

      My System SpecsSystem Spec

  2. #2


    Posts : 5
    windows 8


    Ok, so I found out that a popup states to enable links which i did and links work now but I'm getting that message every time i click on a link...is there a default setting that will get rid of the popup?
      My System SpecsSystem Spec

Clicking on link in AOL mail does nothing, why?
Related Threads
I prefer Firefox as my default browser. When I click on certain links, I get the site I want for maybe half a second or less, then an error message that reads: HTTP Error 404.0 - Not Found The resource you are looking for has been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable....
I have noticed lately that when I click on a web site link eg: download a browser or similar, the screen changes to my home page instead of going to the site in question. Its been like this for a couple of months now??? :rolleyes: Ideas? This is when IE11 is default
I noticed when I send a web page to anyone using Windows default mail program (Outlook) it will send the page as a Url address and not a clickable link. Is there a way to change this? Or should I change defalt mail handler? When I send page links from Chrome or my g-mail account it always sends the...
I know this might be trivial for some, but it is important to me. So thanks in advance for any replies received. When I am in the facebook win 8 app, normally when I click on a link it will open the IE snap browser window with the website in it on the right side of my monitor. Now whenever I...
When I click on email links on websites, instead of my mail program coming up with the address in the "to" line, I get a mail sign in page. To avoid it, I have to right click and copy email address, then go to my mail program and paste it in. What a pain. Can this be fixed?
Hello, I am subscribed to a Dutch forum about fly fishing. When subscribed to a topic I get an E-mail notifying me there is a new reply. In Windows 7 using IE9 (and previous versions) clicking the link would send me immediately to the page and the exact response that I had not read yet. Now...
When I click on a hyperlink in the "Metro" email program, nothing happens. Firefox is my default browser but I can not find a setting for "Metro" programs.
Eight Forums Android App Eight Forums IOS App Follow us on Facebook